27 Ocak 2011 Perşembe

Chris Isaak'ı daha yakından tanıyalım...




Chris Isaak'i biraz daha fazla tanımaya ne dersiniz...


Gerçek adı : Christopher Joseph Isaak


Doğum Tarihi : 26 Haziran 1956 (1956-06-26) (54 yaşında)Stockton, Kaliforniya


Tarzı :Rock, Rock and Roll , Rockabilly , Surf Rock


Meslek : Müzisyen, şarkıcı, bestekâr, aktör


Çalgı : Vokal ve gitar


Etkin olduğu yıllar : 1984'den günümüze kadar

Plak şirketi : Warner Bros. Records

Resmi web sitesi : http://www.chrisisaak.com/



Dünya çapında meşhur olduğu müzik hayatına ağabeyiyle beraber AWOL'un U0P albümüne katkıda bulunarak başlamıştır. 1984 yılından günümüze, birçok alanda aktif olan Chris Isaak temelinde müzik kariyerine odaklanmış; birçok albüme imzasını koymuştur.





İlk albümü Silvertone'yi çıkardıktan sonra büyük beğeni topladı, David Lynch'nin filmlerine film müzikleri yaptı. 1988'de Babanın Metresi filminde palyaço rolü yaparak aktörlüğe başlayan Isaak, birçok filmde rol üstlendi. Lynch tarafından Mavi Kadife filminde başrol teklif edildiğinde bu rolde oynamayı reddetti. 2001-2004 yılları arasında The Chris Isaak Show adlı programı sundu. Isaak şu anda Amerikan Biyografi Kanalında yer alan The Chris Isaak Hour'u sunmaktadır.


Chris Isaak'ın sunduğu televizyon sitkom programıdır. Şov Chris Isaak ile başlar ve gelen konuklarla birlikte günlük problemleri tartışırlar. Şovun serisi Amerikan Showtime kanalı tarafından 2001'den 2004'e kadar sürdürülmüştür. Genellikle Kanada Vancouver'de yayınlanan program bazen San Fransisko'da da çekilmiştir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder